Obesek List Barva Zlata

12.00

Ogrlice iz galvaniziranih listov so edinstveno umetniško delo, ki združuje naravno lepoto listov z modernim procesom galvanizacije. Galvanizacija je tehnika, pri kateri se tanek sloj kovine, pogosto srebra, zlata ali mešanih kovin, nanese na površino predmeta, kar ustvarja bleščeč sijaj in dodaja trajnost.

Ti izdelki niso pozlačeni ali posrebreni. Obeski ne vsebujejo niklja in ne povzročajo alergij ter ne potemnijo.

Zaloga: Na zalogi

Kategoriji: ,

Te ogrlice pogosto vključujejo prave liste, ki so bili skrbno izbrani in obdelani, nato pa so prevlečeni s tanko plastjo kovine. To ustvarja izjemen kontrast med organsko obliko lista in sijočo kovinsko prevleko. Ogrlice iz galvaniziranih listov so lahko različnih velikosti, oblik in barv, odvisno od vrste lista in uporabljene kovine.

Vsaka ogrlica je unikatna, saj naravne oblike listov in odsev kovinskega sijaja ustvarjajo izjemno estetsko privlačnost. Ogrlice iz galvaniziranih listov nosijo sporočilo o združevanju narave in umetnosti ter so lahko čudovit način, kako izraziti svoj edinstveni okus in stil. To so dragoceni kosi nakita, ki prinašajo svežino narave v vašo vsakodnevno podobo.

Nakupovalni voziček