Fuksit z rubinom

5.00

Kombinacija fuksita in rubina v nakitu ali okrasnih predmetih bi bila čudovita. Morda bi se lahko uporabili rubini kot osrednji kamni v dizajnu, obdani z obeski ali okrašeni z zelenimi in vijoličnimi fuksiti, kar bi ustvarilo edinstven in privlačen videz, ki bi zagotovo pritegnil pozornost.

Kategoriji: ,

Fuksit je čudovit in barvit mineral, ki se pogosto uporablja v nakitu in okrasnih predmetih. Gre za vrsto žada, ki se pojavlja v različnih odtenkih, od vijolične do rdeče, rožnate, zelene in celo rumene barve. Njegova ime izhaja iz nemškega jezika, saj je bil mineral prvič odkrit v Nemčiji.

Rubin je dragoceni kamen, ki velja za enega najdragocenejših draguljev na svetu. Gre za rdeči različici minerala korunda, katerega osnovna barva je posledica prisotnosti kroma. Rubin ima spektakularen odtenek, ki se lahko giblje od svetle rdeče do temno vijolične barve, znane kot “pigeon’s blood” (golobja kri), ki je najbolj cenjena.

Kombinacija obeh mineralov nam pomaga soočiti se z strahovi in slabimi preteklimi dogodki, ki smo jih zakopali v podzavesti. Kristal nas na nežen a odločen način postavi na noge in nam pomaga vzpostaviti stik z višjim jazom. Priporočamo ga vsem, ki se v življenju počutijo krhke, ujete in zgubljene.

 

Nakupovalni voziček