Hrizokola-Malahit

15.00

Velikost: 4,5 – 5 cm (dolžina), 4,5 – 5 cm (višina)

Hrizokola-malahit je čudovit naravni mineral, ki združuje dve edinstveni kamnini – hrizokolo in malahit. Hrizokola je znana po svoji svetlo modri barvi, medtem ko je malahit zelenkasto-temen mineral z značilnimi progami. Kombinacija teh dveh mineralov ustvarja prekrasen vzorec prepletajočih se modrih in zelenih odtenkov, ki lahko tvorijo čudovite in unikatne kamninske vzorce.

Kategoriji: ,

MALAHIT

Velja za kristal zaščite, transformacije in obilja. S svojo vibracijo nam pomaga sprejemati težke življenjske odločitve in zaupati toku življenja. Malahit pa nam tudi pomaga odpreti srčno čakro in predelati čustvene travme. Kristal se da uporabljati kot zamenjavo za Moldavit, ki je v primerjavi veliko bolj grob in zaradi njegove nezemeljske vibracije premočan za veliko večino ljudi. Malahit pa ima nežnejšo zemeljsko energijo in s tem dovoljuje, da oseba po svoji volji pride na pravo življenjsko pot.

Vpliv na telo: plodnost, menstrualni problemi, imunski sistem, ledvice, prebava, revma, astma

Ni primeren za pripravo eliksirja.

Element: voda – zemlja

Zodiak: BIK, kozorog, škorpijon, vodnar

Izvor: Francija, Italija, Nemčija, Rusija, Namibija

HRIZOKOLA

Kristal blaginje, prinaša notranji mir. S svojo energijo pa nam prav tako pomaga s komunikacijo in umetniškim izražanjem. Hrizokola izraža tudi nežnost, spontanost, krepi čustvene vezi. Vibracija tega kristala prežene občutke sovraštva, jeze in žalosti ter nam pomaga zaceliti srčne rane.

Vpliv na telo: razstruplja, vnetja, grlo, ščitnica, opekline, jetra, krvni pritisk, nadledvična žleza, prebava

Ni primeren za pripravo eliksirja.

Element: voda – zemlja

Zodiak: RIBI, rak, lev, škorpijon

Izvor: Češka, ZDA, Rusija, Italija, Maroko,…

Nakupovalni voziček