Čajni Komplet – za eno osebo

28.00

Čajni komplet za eno osebo je eleganten in funkcionalen set, ki vključuje vse potrebno za pripravo, postrežbo in uživanje v skodelici čaja. Ta komplet je oblikovan tako, da omogoča posamezniku, da si pripravi in uživa v sveže pripravljenem čaju na udoben in estetsko privlačen način.

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

  1. Skodelica: Skodelica za čaj v kompletu je običajno nekoliko večja od običajne skodelice, da lahko sprejme večjo količino tekočine. Pogosto je izdelana iz kakovostnega porcelana, keramike ali stekla ter je lahko okrašena z elegantnimi vzorci ali prefinjenim dizajnom.
  2. Čajnik: Čajni komplet za eno osebo vključuje majhen čajnik, ki je praviloma primeren za pripravo ene ali dveh skodelic čaja. Čajnik je lahko iz porcelana, stekla ali kovine ter ima običajno ročaj in lijak, da je pri nalivanju čaja enostaven za uporabo.
  3. Čajna cedilo ali filter: Za pripravo čaja iz lističev je potrebno čajno cedilo ali filter. To omogoča, da se lističi ne razširijo po skodelici, medtem ko čaj pripravljate. Obstajajo različne oblike cedil in filtrov, vključno s posamičnimi cedili, ki se prilegajo skodelici.
  4. Krožnik ali posodica za prigrizke: Nekateri čajni kompleti vključujejo tudi manjši krožnik ali posodico za prigrizke, kot so piškoti, kolački ali sadje, ki se lepo ujamejo s skodelico čaja.
Nakupovalni voziček