Selenit Plošča Drevo Življenja

14.00

Velikost: 10cm

Roža življenja se nanaša na koncept povezanosti vsega življenja v univerzumu. Simbolizira ne samo fizično povezavo med vsemi bitji, temveč tudi povezavo med dušami, energijo in vsemi vidiki obstoja. Roža življenja je lahko interpretirana na različne načine, vključno z duhovno rastjo, razvojem zavesti, harmonijo, ravnotežjem in enostjo.

Ploščica iz selenita je čudovit izdelek, ki ima različne uporabe. Priporočamo ga za energijsko čiščenje kristalnega nakita, kristalov in pitne vode.

Zaloga: Samo še 2 na zalogi

Velja za kristal nove dobe, saj s svojo vibracijo krepi našo intuicijo in zvišuje našo duhovno frekvenco. Selenit se uporablja predvsem pri meditacijah, saj nam pomaga stopiti v stik s svetlobnim telesom. Mineral se pa uporablja tudi za aktivacijo in čiščenje drugih kristalov, saj deluje kot pretvornik in negativne energije pretvori v pozitivne. Selenit je zaradi svoje moči odličen kamen za v prostor.

Ni primeren za pripravo eliksirja.

Posebnosti: selenit je občutljiv na vodo in potrebuje redno energijsko čiščenje (priporočamo, da se kristal polaga na lunino svetlobo ali pa, da se ga očisti z dimom ali zvokom (tibetanske sklede,…)

Element: voda

Zodiak: DEVICA, lev, ribi, rak

Izvor: Italija, Mehika, Maroko, ZDA, Poljska,…

Nakupovalni voziček