Masažni Roler Žad

20.00

Žadov valjček za obraz je kozmetični pripomoček, narejen iz naravnega žada ali drugega kamna. Gre za majhen valjček s dvojnimi konci, ki se nežno drsi po koži obraza in vratu. Ta tehnika je del tradicionalne kitajske nege kože in se pogosto uporablja za masažo in nego kože.

Valjček se uporablja z namenom spodbujanja prekrvavitve, izboljšanja tona kože ter zmanjšanja oteklin in zabuhlosti. Prav tako naj bi pomagal pri boljši absorpciji kozmetičnih izdelkov, kot so serumi in kreme, ter sproščanju napetosti v mišicah obraza.
Uporaba žadovega valjčka za obraz je lahko sproščujoča in osvežujoča ter je postala priljubljena metoda v sodobnih lepotnih rutinah.
Priporočena uporaba z oljem.

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

Kategoriji: ,

Velja za kristal sreče in ljubezni, s svojo energijo nas tudi ščiti pred nesrečami in boleznimi. Žad nam prav tako prinaša notranji mir in nam pomaga z duhovno rastjo. Kristal nas tudi pomirja in prizemljuje. Uporablja se ga pa tudi za doseganje ciljev in poslovnih uspehov. Žad je kamen srčne čakre in s svojo vibracijo odpravlja srčne tegobe in zamere.

Vpliv na telo: živci, ledvice, vranica, kosti, bolečine, želodec, metabolizem

Primeren za pripravo eliksirja.

Element: voda – zrak

Zodiak: DEVICA, lev, rak, kozorog

Izvor: Mjanmara, Kitajska, Kanada, ZDA, Japonska

Nakupovalni voziček