Tarot Karte Pagan Cats

32.00

Branje Tarot kart je starodavna metoda prerokovanja in duhovnega svetovanja, ki se izvaja s pomočjo posebnega nabora kart, imenovanega Tarot. Ta sistem vključuje 78 kart, razdeljenih na dve skupini: 22 velika arkana in 56 manjša arkana.

Zaloga: Samo še 2 na zalogi

Kategoriji: ,

Vsaka Tarot karta ima svojo simboliko, povezano s človekovim življenjem, izzivi, odnosi, duhovnostjo in drugimi vidiki življenja. Med branjem Tarot kart se izbere določeno število kart iz nabora, ki predstavljajo vprašanje ali situacijo, s katero se posvetujemo.

Praktik, imenovan tudi Tarot bralec, vzame izbrane karte v roke, jih meša ali razporedi po mizi, nato pa jih interpretira glede na njihov pomen, položaj in medsebojne povezave. Tarot bralci uporabljajo svoje znanje simbolike kart, intuicijo in duhovne vodnike, da bi ponudili vpogled v trenutno stanje, možnosti prihodnosti, ovire ali nasvete za premagovanje težav.

Branje Tarot kart je namenjeno spodbujanju samo-razumevanja, duhovne rasti in iskanju odgovorov na vprašanja, ki nas zanimajo. Tarot ne napoveduje prihodnosti v trdnih izidih, temveč ponuja vpogled v potencialne smeri razvoja dogodkov in možne izbire, ki jih imamo na razpolago.

Nakupovalni voziček